Symbool vlindermachineAls u op zoek bent naar een onderhoudsvriendelijke vloer, dan is beton een prima keuze. Gepolierde betonvloeren zijn verkrijgbaar in diverse kleurtinten en passen perfect bij elke stijl.

Een gepolierde betonvloer is een massief gegoten betonplaat met een minimale dikte van 7 centimeter. Na het storten van het beton wordt een toplaag aangemaakt die glad en egaal gemaakt wordt met een vlindermachine.

Gepolierde beton wordt vaak gebruikt bij nieuwbouw woningen, renovaties, opritten en terrassen. Dit type betonvloer is erg interessant bij grote oppervlaktes met voldoende opbouwhoogte.

Het grootste voordeel van een terras in beton is het naadloos karakter. Hierdoor kan er geen onkruid groeien in de voegen of vuil ophopen. Als men de gladde afwerking jaarlijks beschermt tegen mosvorming, hoeft men zich geen zorgen te maken om uit te glijden bij regenweer.

Aangezien een betonterras gegoten wordt, kan u hem meteen op maat laten maken. Hoogtes worden perfect afgepast en ook de afloop voor water vormt geen enkel probleem. Wenst u de look van tegels dan kan u namaakvoegen laten slijpen op elke gewenste afstand. Zo kan men het doen lijken alsof uw terras gemaakt is van gigantische tegels die meer dan 200 cm groot zijn.

Door een kwartslaag toe te voegen op de afwerkingslaag kan men het terras elke gewenste kleur geven. Daarnaast kan men ook kiezen voor verschillende coatings en afwerkingstechnieken die een invloed zullen hebben op de gladheid, afwerking en onderhoud. Nabehandelen is ook steeds perfect mogelijk.

 

Even voorstellen

Door ervaring in de sector en studies heb ik de nodige vakmanschap verworven om u zorgeloos ter dienst te staan.

  • Een erkend diploma bouwkundig en technisch tekenen met Autocad en bouwkunde werd behaald in 2013 bij Syntra Turnhout.
  • Werkzaam van 2003 tot 2014 in een groot bouwbedrijf en ervaring opgedaan als bekister, betonwerken, gieten van kelderwanden, stellen van constructiewanden, balken en plaatsen van prefabelementen. Tevens uitvoering van ruwbouw- en gevelmetselwerken.
  • Van 2014 tot 2017 werkzaam als ploegbaas/meestergast in een middelgroot Kempisch bouwbedrijf met vooral betonwerken en metselwerken.
  • Bouwwerken Ben Thijs werd opgestart in 2015.

Contactgegevens

Bouwwerken Ben Thijs BV
Bevels Heerdplein 3
2560 Bevel
BTW BE0673.922.148
T +32 (478) 658247
Mail mij

Recente werken

Raadpleeg zeker ook onze Facebookpagina en Instagrampagina waar wij regelmatig actuele foto's posten van recent beëindigde opdrachten en werken in uitvoering.

Onze diensten

Wij bieden onze diensten aan voor:

Ruwbouwwerken
Renovatiewerken
Gepolierde beton
Bouwcoördinatie

 

 

Nuttige info

Raadpleeg onderstaande site voor meer nuttige info.
Livios

Sorry, this website uses features that your browser doesnвЂt support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and youвЂll be all set.