ruwbouwwerken

Wij verzorgen het plaatsen van uw volledige ruwbouw. Dat kunnen totaalprojecten zijn, funderingswerken, rioleringswerken, metsel- en betonwerken, zowel bij kleine als bij grote ruwbouwwerken. Maar ook het plaatsen van bijgebouwen en garages kan u ons toevertrouwen.

Daarnaast zijn allerhande betonwerken mogelijk, zoals het gieten van balken boven ramen, ringbalken voor dakconstructies, het steken van stalen draagbalken, plaatsen van kolommen, het leggen van bewapening en het plaatsen van bekisting.

Om uw woonst te voorzien van een aangenaam lucht- en leefklimaat plaatsen wij thermische en akoestische isolatie. Dit omvat het plaatsen van vloerisolatie, plaatsen van isolatie voor buitenmuren, het isoleren van zolderruimtes en nieuwe leefruimtes.

 

Even voorstellen

Door ervaring in de sector en studies heb ik de nodige vakmanschap verworven om u zorgeloos ter dienst te staan.

  • Een erkend diploma bouwkundig en technisch tekenen met Autocad en bouwkunde werd behaald in 2013 bij Syntra Turnhout.
  • Werkzaam van 2003 tot 2014 in een groot bouwbedrijf en ervaring opgedaan als bekister, betonwerken, gieten van kelderwanden, stellen van constructiewanden, balken en plaatsen van prefabelementen. Tevens uitvoering van ruwbouw- en gevelmetselwerken.
  • Van 2014 tot 2017 werkzaam als ploegbaas/meestergast in een middelgroot Kempisch bouwbedrijf met vooral betonwerken en metselwerken.
  • Bouwwerken Ben Thijs werd opgestart in 2015.

Contactgegevens

Bouwwerken Ben Thijs BV
Bevels Heerdplein 3
2560 Bevel
BTW BE0673.922.148
T +32 (478) 658247
Mail mij

Recente werken

Raadpleeg zeker ook onze Facebookpagina en Instagrampagina waar wij regelmatig actuele foto's posten van recent beëindigde opdrachten en werken in uitvoering.

Onze diensten

Wij bieden onze diensten aan voor:

Ruwbouwwerken
Renovatiewerken
Gepolierde beton
Bouwcoördinatie

 

 

Nuttige info

Raadpleeg onderstaande site voor meer nuttige info.
Livios

Sorry, this website uses features that your browser doesnвЂt support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and youвЂll be all set.